Plexiglass personalizat

Plexiglas-ul este un acrilic transparent care se comercializează sub formă de coală cu grosimi de la 2 mm până la 20 mm. În producţia coperţilor pentru albume, se poate utiliza plexiglass care, după personalizare, oferă albumului un aspect estetic deosebit. Odată cu soluţia completă pentru personalizarea plexiglass-ului, am introdus în oferta noastră, pe lângă coli de plexigalss pentru coperţi de albume, şi rame foto personalizabile din plexiglass.

PHOTOPrint-Lab este echipamentul ideal pentru tipărirea pe hârtia sintetică, necesară în procesul de producţie. Acesta utilizează tehnologia inkjet Epson cu cap piezoelectric, cu picătură variabilă şi poate crea imagini până la rezoluţia de 5760 x 1440 dpi cu detalii foarte fine, pe o gamă variată de medii de printare. 

Pentru personalizarea plexiglasului, pe lângă echipamentul de print, aveţi nevoie de un laminator manual care poate lamina materiale cu grosimi mari. Laminatorul manual la rece pe care îl comercializăm ajută la lipirea foliilor adezive pe diferite materiale, în condiţii adecvate, fără bule de aer şi poate lamina materiale cu grosimi de până la 5 mm.

Consumabile

Consumabilul cheie pentru personalizarea plexiglasului este folia transparentă dublu adezivă. Aceasta este o folie pvc de 50 microni perfect transparentă acoperită cu adeziv ambele feţe. Adezivul pe bază de apă este protejat pe o parte de hârtie siliconată şi de o folie PET pe cealaltă parte.

Pentru rezultatele cele mai bune, imaginea trebuie tipărită pe hârtie metalică de 180 microni. După tipărire, printul se lipeşte pe folia transparentă dublu adezivă, urmând ca la final, cealaltă parte a foliei să fie lipită de plexiglass.

Personalizarea este un proces care necesită foarte mare atenţie şi poate fi făcută atât pe plexiglass cât şi pe sticlă. Pentru mai multe detalii vizionaţi video-ul de mai jos.

Soluţiile Noastre

Soluţii ideale pentru fotografii de eveniment, magazine foto, tipografii, centre de copiere şi magazine de personalizări.

Comandă liniştit!

Echipa noastră te va ajuta în rezolvarea oricărei probleme pe care ai putea să o întâmpini la instalare, configurare sau în timpul procesului de producţie.

Training inclus

Te instruim la fiecare produs achiziţionat, iar când ajungi acasă poţi începe producţia.

  • Suport tehnic
  • Asistenta remote (la distanţă)
  • Asistenţă telefonică
  • Training inclus
Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.