Personalizări tricouri

Personalizarea tricourilor poate fi făcută cu imprimante DTG direct pe tricou, cu sublimare termică în cazul tricourilor albe din poliester, prin serigrafiere în cazul producţiei de serie sau cu folie de transfer termică.

Varianta cu folie de transfer termic este cea mai simplă şi cea mai eficientă în cazul producţiei unicat sau de serie mică. Pentru personalizarea tricourilor cu folie de transfer termic, aveţi nevoie de o presă termică şi o imprimantă.

Pentru rezultate bune, cu rezistenţă îndelungată a print-ului, este obligatoriu să tipăriţi cu un echipament care utilizează cerneală pigment.

PHOTOPrint-Lab sau imprimantele cu CISS şi cerneală pigment sunt ideale pentru tipărirea pe folie de transfer termic. Aceste echipamente utilizează tehnologia inkjet Epson cu cap piezoelectric, cu picătură variabilă şi pot crea imagini până la rezoluţia de 5760 x 1440 dpi cu detalii foarte fine, pe o gamă variată de medii de printare. 

Hârtia de transfer termic pentru textile negre sau culori închise are la bază o folie cauciucată impermeabilă la contactul cu apa. Coating-ul mat aplicat prin presare cu ajutorul unui cilindru special are rolul de absorţie a picăturilor de cerneală până la rezoluţia de 5760dpi. Hârtia siliconată aplicată pe spatele foliei are rolul de suport pe durata tipăririi şi de protecţie la temperatură înaltă în timpul transferului termic.

Setaţi imprimanta să tipărească pe hârtie mată la rezoluţia de 720x720 dpi (cantitate cât mai mică de cerneală). După imprimare, lăsaţi hârtia să se usuce natural cel puţin 30 de minute. Îndepărtaţi suportul de hârtie şi aşezaţi folia pe materialul textil cu faţa în sus. Protejaţi folia cu hârtia siliconată şi presaţi la 150-160 de grade celsius timp de 20-25 secunde.

Hârtia de transfer termic pentru textile albe sau culori deschise are la bază o folie cauciucată impermeabilă la contactul cu apa. Coating-ul mat aplicat prin presare cu ajutorul unui cilindru special are rolul de absorţie a picăturilor de cerneală până la rezoluţia de 5760dpi. Hârtia siliconată aplicată pe spatele foliei are rolul de suport pe durata tipăririi şi de protecţie la temperatură înaltă în timpul transferului termic. 

Setaţi imprimanta să tipărească pe hârtie mată la rezoluţia de 720x720 dpi (cantitate cât mai mică de cerneală) în oglindă. După imprimare, lăsaţi hârtia să se usuce natural cel puţin 30 de minute. Aşezaţi folia pe materialul textil cu faţa în jos şi presaţi la 140-150 de grade celsius timp de 30-35 secunde.

Combinaţia dintre folie şi cerneală garantează calitatea imaginii şi longevitatea textilului. Personalizat cu cerneală pigment, textilul este garantat între 20 - 40 de spălări. Personalizat cu cerneală dye este garantat până la 4 spălări.

Materialul textil personalizat trebuie lăsat cel puţin o zi înainte de prima spălare. Spălarea se face la o temperatură de maxim 40 de grade, fără detergenţi agresivi sau substanţe pentru înălbire.

Soluţiile Noastre

Soluţii ideale pentru fotografii de eveniment, magazine foto, tipografii, centre de copiere şi magazine de personalizări.

Comandă liniştit!

Echipa noastră te va ajuta în rezolvarea oricărei probleme pe care ai putea să o întâmpini la instalare, configurare sau în timpul procesului de producţie.

Training inclus

Te instruim la fiecare produs achiziţionat, iar când ajungi acasă poţi începe producţia.

  • Suport tehnic
  • Asistenta remote (la distanţă)
  • Asistenţă telefonică
  • Training inclus
Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.