Personalizare CD/DVD

Deşi memory stick-urile au început să devină tot mai accesibile ca preţ, CD/DVD-urile rămân varianta cea mai ieftină şi singura care poate fi personalizată cu uşurinţă.

Pentru personalizare, aveţi nevoie de CD/DVD adecvate. Indiferent de textură, lucioasă sau mată, utilizând una din soluţiile noastre, puteţi realiza CD/DVD-uri personalizate în cele mai bune condiţii.

Echipamentele care pot tipări direct pe CD/DVD sunt dotate cu o tavă specială, pe care se fixează CD/DVD-ul şi care se introduce în imprimantă.

Softul Epson CD Print vă oferă o multitudine de setări şi layout-uri cu care puteţi proiecta şi tipări la calitate excepţională.

PHOTOPrint-Lab #329 şi Epson L805 sunt soluţiile ideale
pentru personalizare. În cazul în care alegeţi o variantă care utilizează cerneală pigment, trebuie să vă asiguraţi că substratul CD/DVD-urile este compatibil cu acest tip de cerneală.

Soluţiile Noastre

Soluţii ideale pentru fotografii de eveniment, magazine foto, tipografii, centre de copiere şi magazine de personalizări.

Comandă liniştit!

Echipa noastră te va ajuta în rezolvarea oricărei probleme pe care ai putea să o întâmpini la instalare, configurare sau în timpul procesului de producţie.

Training inclus

Te instruim la fiecare produs achiziţionat, iar când ajungi acasă poţi începe producţia.

  • Suport tehnic
  • Asistenta remote (la distanţă)
  • Asistenţă telefonică
  • Training inclus
Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.