Echipamentele Noastre

Soluţii ideale pentru fotografii de eveniment, magazine foto, tipografii, centre de copiere şi magazine de personalizări.

Dry Lab

Utilizând o combinaţie de 6-9 culori, aceste echipamente deţin supremaţia faţă de clasicele laboratoare. Cerneala pe bază de pigment ULTRAPixel-HighGloss cu vivid magenta asigură o gamă cromatică extinsă ce rezistă la apă şi decolorare.

În combinaţie cu hârtia profesională resin coated (RC) fotografia devine impermeabilă la contactul cu apa, având o durabilitate ce poate trece cu uşurinţă peste 100 de ani. Cele trei densităţi de cerneală neagră(photo black, light black si light light black) oferă o scară perfect echilibrată a nuanţelor de gri cu rezultate net superioare fotografiei alb-negru de laborator.

Imprimante cu CISS

PHOTOPrint-Lab #329 şi PHOTOPrint-Lab #432 sunt soluţiile ideale pentru producţia de fotografii.

Aceste soluţii acoperă cu succes atât producţia de fotografii la coală cât şi producţia de colaje pentru realizarea albumelor personalizate. Fiind proiectate pentru utilizare intensă, acestea pot tipări chiar şi 10-12 ore pe zi.

La achiziţionarea acestor echipamente beneficiaţi de discount-uri speciale la hârtie şi cerneală, garantându-vă astfel costurile de producţie.

Magneţi Personalizaţi

PHOTOPrint-Lab #329 şi PHOTOPrint-Lab #432 sunt soluţiile ideale pentru producţia de magneţi personalizaţi.

Fiind proiectate pentru utilizare intensă, acestea pot tipări chiar şi 10-12 ore pe zi. Utilizând o combinaţie de 9 culori cu cerneala pe bază de pigment ULTRAPixel-HighGloss pe hârtia foto magnetică profesională RC, magneţii personalizaţi rezistă la apă şi decolorare.

Puteţi realiza magneţi personalizaţi cu imprimantele Epson L805 şi Epson L1800 cu specificaţia că cerneala originală pe bază de apă DYE se decolorează între 3 şi 36 de luni în funcţie de mediul de păstrare al acestora.

Producţie Canvas

PHOTOPrint-Lab #329 şi PHOTOPrint-Lab #432 sunt soluţiile ideale pentru producţia canvas-urilor. Fiind proiectate pentru utilizare intensă, acestea pot tipări chiar şi 10-12 ore pe zi. Utilizând o combinaţie de 9 culori cu cerneala pe bază de pigment ULTRAPixel-HighGloss pe canvas-ul profesional RC poliester sau bumbac,lucios sau mat, printul rezistă la apă şi decolorare.

Imprimări Plexiglass

PHOTOPrint-Lab #329 şi PHOTOPrint-Lab #432 sunt soluţiile ideale pentru personalizarea plexilas-urilor.

Pentru personalizarea plexiglasului mai sunt necesare următoarele :

  • Folie transparentă dublu adezivă
  • Hârtie metalică de 180 microni rolă 305mm sau 329mm
  • Plexiglas ajutător
  • Laminator
  • Rame plexiglas

Coperţi Plexiglass

Pentru realizarea coperţiilor din plexiglas aveţi nevoie de hârtie metalică la rolă, folie transparentă dublu adezivă, plexiglas pentru copertă, plexiglas ajutător de 50 x 305 mm, material pentru copertă, carton mucava, carton mat/lucios, şipcă pentru cotor, adeziv pe bază de aracet, prenadez Bison Kit, întăritor cotor, bandă dublu adezivă.

Sublimare

Sublimarea permite pigmentului să treacă de pe hârtia de sublimare pe care a fost imprimat pe suportul tratat (tricou, cana, puzzle, etc). Sublimarea funcționează doar pentru personalizări pe culoare albă.

Se printează cu cerneala de sublimare fotografia dorită pe hârtia de sublimare, se poziționează pe produsul ce se dorește a fi personalizat (tricou, mouse-pad, cană, etc) și se introduce în presa termică, unde are loc procesul de sublimare prin care moleculele de apă se transformă în gaz, cerneala transferându-se de pe foaia de sublimare, pe produsul respectiv.

Tricouri Personalizate

Hârtia de termotransfer este o folie transparentă compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât şi cu cerneală pe bază de apă(DYE) la o rezoluţie de 2880dpi.

Imprimarea se face în oglindă şi se lasă la uscare naturală cel puţin 30 de minute.

Print CD/DVD

PHOTOPrint-Lab #329 şi Epson L805 sunt soluţiile ideale
pentru personalizarea CD-urilor si a DVD-urilor.

Comandă liniştit!

Echipa noastră te va ajuta la orice probleme întâmpini la instalare, configurare sau profiluri de culoare.

Training inclus

Te instruim la fiecare produs achiziţionat, iar când ajungi acasă poţi începe producţia.

  • Support tehnic
  • Asistenta remote (la distanţă)
  • Asistenţă telefonică
  • Training inclus
Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.