Despre proiect

AMD DIGITAL GRUP SRL, cu sediul social in: Municipiul Baia Mare, România, Str. Culturii nr. 10, Ap. 4, judetul Maramures, cod postal 430282, România, a derulat, incepând cu data de 21.06.2016 pâna la data de 31.10.2019, proiectul “Cresterea competitivitatii societatii AMD DIGITAL GRUP SRL" COD PROIECT MYSMIS 104394, la punctul de lucru: Judetul Maramures, Municipiul Baia Mare, Strada Fabricii nr.21A, România.

S-a finalizat implementarea proiectului “Cresterea competitivitatii societatii AMD DIGITAL GRUP SRL”, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020 avand o valoare totala de 1,333,866.90 Lei (suma reprezentând valoarea totala a proiectului conform contractului), din care : 886,890.13 Lei (suma nerambursabila alocata) reprezentand finantare nerambursabila. Din suma nerambursabila alocata, contributia FEDR alocata a fost de 753,856.61 lei iar contributia nationala alocata a fost de 133,033.52 lei. Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice și Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect.

Obiectivul general al proiectului a constat in Cresterea cifrei de afaceri si a profitabilitatii SC AMD DIGITAL GRUP SRL prin dezvoltarea unei capacitati moderne de productie a articolelor de papetarie inovative.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  • 1. Dotarea cu echipamente performante de productie articole de papetarie, care sa permita diversificarea gamei de produse din oferta SC AMD DIGITAL GRUP SRL, intr-un interval de 1 an de la obtinerea finantarii.
  • 2. Crearea a 5 noi locuri de munca intr-un interval de 12 luni de la obtinerea finantarii.
  • 3. Eficientizarea activitatii firmei prin implementarea pana la finalul implementarii proiectului a unui sistem modern de management integrat bazat pe solutii informatice de ultima ora.

In cadrul proiectului societatea a achizitionat:

Echipamente/Mijloace de transport achiziţionate până la data raportării:

Nr. Bucăţi

Furnizor

Sistem Server

1

PC Garage SRL

Sistem calculator

5

PC Garage SRL

Microsoft Windows 10 Pro

5

PC Garage SRL

Microsoft Office 2016 Home & Bussiness

5

PC Garage SRL

CorelDRAW Graphics Suite X8

3

PC Garage SRL

Printer

1

MB Distribution SRL

Cutter digital

1

Grup Transilvae SRL

Laser digital

1

Dacora Print SRL

Compresor

1

Nordex SRL

Centrala telefonica

1

T&T Consulting 2001 SRL

Ghilotina

1

Fair Com Agenti SRL

Masina de ambalat

1

Mach Foreign Trade Distribution SRL

Transpalet

1

Carpatlift SRL

Transpalet

1

Carpatlift SRL

Sisteme de iluminat

1

Centrul de Dezvoltare pentru Energii Regenerabile SRL

Ansamblu mobilier

1

Croma Mob SRL

Sistem cascada centrale termice 3 buc*90kW cu accesoriile aferente

1

Technova Invest SRL

Dezumidificator tip 1

1

Soldec SRL

Dezumidificator tip 2

1

Soldec SRL

Generator curent

1

Nordex SRL

Laminatorul automat plan/rola

1

Grup Transilvae SRL

Spectrometru

1

Grup Transilvae SRL

Soft ERP

1

PowerSoft Business Solutions SRL

Magazin Online

1

Netox Web SRL

Rezultatele proiectului:

  1. Echipamente de productie achizitionate, capacitate de productie functionala, spatii administrative, de productie si depozitare amenajate si dotate.
  2. 5 noi locuri de munca create
  3. Sistem informatic de management integrat ERP achizitionat si implementat

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.