Soluţiile Noastre

Soluţii ideale pentru fotografii de eveniment, magazine foto, tipografii, centre de copiere şi magazine de personalizări.

Producţie print

PHOTOPrint-Lab #329 şi PHOTOPrint-Lab #432 sunt echipamentele profesionale pentru print care acoperă cu succes producţia de fotografii la coală, producţia colajelor pentru albume sau print-uri panoramice cu lungimea de până la 15 m şi în modul flatbed, pot tiprii materiale inkjet cu grosimea de până la 1,5 mm. Fiind proiectate pentru utilizare intensă, aceste echipamente pot fi utilizate chiar şi 10-12 ore pe zi.

Producţie albume

PHOTOBook-Lab este linia completă de echipamente pentru producţia albumelor digitale personalizate (photobook). Ideală pentru tipografii, magazine foto şi de personalizări, studiouri foto, centre de copiere sau fotografi de eveniment, PHOTOBook-Lab este soluţia la cheie pe care echipa AMDigital o propune atât celor aflaţi la început de drum, cât şi celor cu  experienţă în producţie. Enumerăm mai jos câteva dintre motivele pentru care PHOTOBook-Lab este soluţia potrivită afacerii dumneavoastră :

 • consultanţă de specialitate
 • training şi asistenţă tehnică
 • valoare investiţie de la 2800Euro+TVA
 • gamă completă de consumabile
 • cost de producţie album 30x60 - 20 file de la 24Euro+TVA
 • amortizarea investiţiei sub 100 de albume 
 • controlul calităţii
 • livrarea rapidă a albumului

Producţie produse magnetice

În ultimii ani, producţia de produse magnetice personalizate direct la eveniment a luat o amploare foarte mare. Fotografii şi organizatorii de evenimente oferă serviciul de producţia a suvenirurilor magnetice în cadrul evenimentelor.

Echipamentele pe care le găsiţi în oferta noastră pot acoperi cu succes producţia de produse magnetice personalizate.

PHOTOPrint-Lab sau de imprimantele cu CISS de la Epson permit tipărirea direct pe hârtie magnetică fără să afecteze mecanismul de tragere al hârtiei. În cazul imprimantei Fuji Frontier-S DX100, după tiprirea imaginilor, este necesar lipirea printului pe folia magnetică adezivă.

Producţie canvas şi tablouri

PHOTOPrint-Lab #329 şi PHOTOPrint-Lab #432 sunt soluţiile pe care le recomandăm pentru tipărirea canvas-ului din rolă, acestea fiind proiectate pentru utilizare intensă, chiar şi 10-12 ore pe zi. Echipamentele tipăresc cu cerneală pigment rezistentă la decolorare şi pot crea imagini cu lungimea de până la 15 m.

Disponibil în două variante, canvasul poate fi cu baza din bumbac sau din poliester. Indiferent de textură, lucioasă sau mată, canvas-ul este rezistent la apă după tipărire şi poate fi prelucrat după aproximativ 2 ore.

Gradul de alb este obţinut prin grunduirea bazei, iar coating-ul aplicat în mai multe straturi are rolul de absorţie a picăturilor de cerneală până la rezoluţia de 5760 dpi, şi protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete.

Producţie etichete adezive

Producţia de etichete adezive poate fi rentabilă atât pentru cei din domeniul tiparului cât şi pentru cei care utilizează etichete în afaceri de orice tip.

Soluţia pe care o oferim poate fi utilizată chiar şi pentru etichete unicat, sau în tiraje mici. Cu varietatea de hârtii adezive pe care o punem la dispoziţie puteţi crea etichete la cele mai mici costuri.

Tipărirea etichetelor se poate face cu oricare din soluţiile noastre de print, la coală sau la rolă. PHOTOPrin-Lab este echipamentul care permite şi tipărirea din rolă a hârtiei adezive, facilitând astfel o viteză de producţie foarte mare. 

Plexiglass personalizat

Plexiglas-ul este un acrilic transparent care se comercializează sub formă de coală cu grosimi de la 2 mm până la 20 mm. În producţia coperţilor pentru albume se poate utiliza plexiglas care după personalizare oferă albumului un aspect estetic deosebit. Odată cu soluţia completă pentru personalizarea plexigalsului am introdus în oferta noastră, pe lângă coli de plexigals pentru coperţi de albume şi ramele foto personalizabile din plexigals.

PHOTOPrint-Lab este echipamentul ideal pentru tipărirea pe hârtia sintetică, necesară în procesul de producţie. Acesta utilizează tehnologia inkjet Epson cu cap piezoelectric, cu picătură variabilă şi poate crea imagini până la rezoluţia de 5760 x 1440 dpi cu detalii foarte fine, pe o gamă variată de medii de printare. 

Personalizare CD/DVD

Deşi memory stick-urile au început să devină tot mai accesibile ca preţ, CD/DVD-urile rămân varianta cea mai ieftină şi singura care poate fi personalizată cu uşurinţă.

Pentru personalizare aveţi nevoie de CD/DVD adecvate. Indiferent de textură, lucioasă sau mată, utilizând una din soluţiile noastre puteţi realiza CD/DVD-uri personalizate în cele mai bune condiţii.

Echipamentele care pot tipări direct pe CD/DVD sunt dotate cu o tavă specială, pe care se fixează CD/DVD-ul şi care se introduce în imprimantă.

Personalizări tricouri

Personalizarea tricourilor poate fi făcută cu imprimante DTG direct pe tricou, cu sublimare termică în cazul tricourilor albe din poliester, prin serigrafiere în cazul producţiei de serie sau cu folie de transfer termică.

Varianta cu folie de transfer termic este cea mai simplă şi cea mai eficientă în cazul producţiei unicat sau de serie mică. Pentru personalizarea tricourilor cu folie de transfer termic aveţi nevoie de o presă termică şi o imprimantă.

Pentru rezultate bune, cu rezistenţă îndelungată a print-ului, este obligatoriu să tipăriţi cu un echipament care utilizează cerneală pigment.

Soluţii de sublimare

Sublimarea este fenomenul prin care o substanţă trece din stare solidă în stare gazoasă cu ajutorul căldurii. Prin acest proces cerneala se transferă de pe suportul de hârtie direct pe obiectul cu substratul tratat pentru sublimare. 

Sublimarea poate fi făcută pe orice textil cu conţinut minim de 80% poliester, cu condiţia să fie de culoare albă. Celelate produse sublimabile trebuie tratate cu un coating special care permite absorţia moleculelor de cerneală în stare gazoasă.

Pentru ca procesul să poată fi realizat aveţi nevoie de o imprimantă compatibilă cu cerneală de sublimare, hârtie de sublimare şi produse sublimabile.

Comandă liniştit!

Echipa noastră te va ajuta în rezolvarea oricărei probleme pe care ai putea să o întâmpini la instalare, configurare sau în timpul procesului de producţie.

Training inclus

Te instruim la fiecare produs achiziţionat, iar când ajungi acasă poţi începe producţia.

 • Suport tehnic
 • Asistenta remote (la distanţă)
 • Asistenţă telefonică
 • Training inclus
Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.