Hartie foto CC Adeziva - Lucios 115g - A3 - 20 coli

HCCAL115C29742020
stoc epuizat
21,59 lei
cu TVA

Hârtia foto adezivă lucioasă este o hârtie cast coated super lucioasă prevazută cu un adeziv foarte puternic, compatibilă doar cu cerneală pe bază de apă(DYE).

          

Hârtie foto adezivă

Hârtia foto economică CC lucioasă adezivă are la bază o hârtie din pulpă lemnoasă. Coating-ul CC(cast coated) aplicat prin presare cu ajutorul unui cilindru special are rolul de absorţie a picăturilor de cerneală până la rezoluţia de 5760dpi.

Adezivul pe bază de apă aplicat pe spatele hârtiei este protejat de o hârtie siliconată care se îndepărtează cu uşurinţă în momentul procesului de lipire.

Combinaţia dintre hârtie şi cerneală garantează calitatea imaginii şi longevitatea fotografiei. Compatibilă cu cerneală pe bază de apă dye fotografia este garantată până la 3 ani în condiţii de arhivare(în album).

Caracteristici

  • dimensiune 297mm x 420 mm
  • textură lucioasă
  • greutate 115g
  • rezoluţie printare: 5760dpi
  • ambalaj: 20 coli
  • uscare instantanee
  • rezistentă la apă

Primul brand de hârtie foto inkjet românesc 100%

Pentru evitarea formării amprentelor pe suprafaţa hârtiei aceasta trebuie manevrată cu atenţie. Hârtia trebuie păstrată în ambalajul din polietilenă pe orizontală în locuri ferite de lumină şi umezeală. Mediul de păstrare şi utilizare ideal fiind 20 grade celsius la o umiditate relativă de 50%.

Hârtia este compatibilă cu toate imprimantele inkjet care utilizează cerneală dye.

tabel

Solicita profil culoare

Fii primul care scrie un review.
Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.