Despre AMD Digital Grup

2003

A&M Digital Company SRL a fost înfiinţată în 2003, având ca principale obiecte de activitate producţia foto şi comercializarea de echipamente hardware şi software. 

2008

În contextul apariţiei sistemelor CISS şi din preocuparea de a oferi  o soluţie alternativă pentru producţia de fotografii, acoperită în acel moment doar de laboratoarele chimice, am lansat conceptul de "Primul minilaborator foto digital sub 1000 de Euro", care avea la bază o imprimantă Epson Stylus Photo R1900, un CISS cu cerneală pigment şi hârtie foto inkjet la un preţ foarte accesibil. A&M Digital Company SRL devine astfel AMD Digital Grup SRL, schimbându-şi domeniul de activitate din producţie foto în importul şi distribuţia echipamentelor şi a consumabilelor pentru producţia de print.

2010

Este anul în care AMD Digital Grup devine distribuitor unic în România pentru hârtia inkjet sub marca Kodak.

2011

Experienţa acumulată şi creşterea volumului de vânzări ne-au permis încheierea unor parteneriate strategice cu producătorii de profil din China, lansând astfel pe piaţă propriile brand-uri, fabricate cu specificaţiile AMD Digital Grup, pentru cerneală şi hârtie. Astfel, se naşte brand-ul de cerneală ULTRAPixel-HighGloss şi brand-ul AMDigital, primul brand de hârtie foto inkjet românesc 100%.

2012

Odată cu apariţia pe piaţă a imprimantei Epson Stylus Photo R3000, după o serie de teste efectuate în condiţii reale de utilizare, identificând o serie de neajunsuri şi eliminîndu-le, am lansat echipamentul PHOTOPrint-Lab #329, destinat magazinelor foto, studiourilor foto, magazinelor de personalizări şi tipografiilor.

2015

Având ca preocupare constantă dezvoltarea de soluţii accesibile şi inovative, am lansat PHOTOBook-Lab, soluţia completă de echipamente şi consumabile pentru producţia de albume personalizate.

2016

Creşterea continuă a portofoliului de clienţi şi dorinţa de a le oferi cât mai multe soluţii ne-au determinat să pornim linia de producţie pentru hârtie magnetică profesională, care a devenit în scurt timp un produs cu tradiţie printre fotografii şi organizatorii de evenimente.

2019

Am lansat PHOTOClip-Book, coperta specială cu sistemul de fixare a paginilor integrat în cotor, care permite producţia albumelor foto, fără a mai fi necesare echipamente de legătorie.

Misiunea AMD

  • să oferim soluţii complete, training şi suport tehnic, în măsură să ofere rezultate imediate şi impecabile partenerilor noştri, fie că sunt la început de drum sau cu experienţă în producţie;
  • să fim un furnizor de referinţă pentru industria inkjet;
  • să căutăm în permanenţă soluţii accesibile şi inovatoare;
  • să consolidăm relaţiile de parteneriat având la bază valori precum onestitatea şi profesionalismul;
Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.