Despre AMD Digital Grup

AMD Digital Grup a fost înfiinţată în 2003, având ca obiect de activitate furnizarea soluţiilor pentru producţia de fotografii şi albume foto.

În 2008, se naşte conceptul de PHOTOPrint-Lab, "Primul minilaborator foto digital sub 1000 de Euro", care are la bază o imprimantă Epson modificată şi pregătită pentru producţie. Odată cu PHOTOPrint-Lab, am creat şi brand-ul de cerneală ULTRAPixel-HighGloss, care acoperă cu succes calitatea necesară în producţia fotografiei comerciale.

Scurt istoric

2013

În 2013, am introdus în piaţă PHOTOBook-Lab, linia completă de echipamente pentru producţia albumelor (photobook), ideală pentru tipografii, magazine foto şi de personalizări, studiouri foto, centre de copiere sau fotografi de eveniment.

2015

În 2015, am lansat AM Digital, primul brand de hârtie foto inkjet românesc 100%, iar în 2016, am început producţia de hârtie foto magnetică.

2019

În 2019, am lansat PhotoClip-Book, o copertă specială cu sistemul de fixare a paginilor integrat în cotor. Sistemul inovativ permite producţia albumelor foto, fără a mai fi necesare echipamente de legătorie.

Oferim echipamente, consumabile, training şi suport tehnic, capabile să ofere rezultate impecabile partenerilor noştri.

Căutăm în permanenţă soluţii inovatoare şi suntem un furnizor de referinţă pentru industria fotografică inkjet.

Atât calitatea produselor şi a serviciilor, cât şi onestitatea relaţiilor de business sunt valorile care stau la baza filozofiei noastre.

Echipa

Receptivi, creativi, dedicați și pasionați. 

Suntem o echipă tânără şi dinamică care reuşeşte în mod constant să-şi depăşească limitele.

Marian

Director General

Adrian

Director Economic

Ionela

Director Adjunct

Alin

Manager Tehnic

Codruta

Consultant Vânzări

Dana

Consultant Financiar

Alexandra

Asistent Manager

Cristian

Consultant Service

Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.