Plexiglas personalizat

Plexiglas-ul este un material acrilic transparent sau colorat în masă, care se comercializează în coli cu grosimea de 1,5 mm până la 20 mm şi care poate fi utilizat în industria publicitară, în industria foto sau pentru producţia unor elemente de design interior. În oferta noastră găsiţi plexiglas transparent de 3 mm grosime tăiat la dimensiuni standard pentru coperţi de albume de tip photobook, la dimensiuni standard foto sub forma de rame foto cu picior şi tăiat la dimensiuni personalizate.

Personalizarea plexiglas-ului poate fi făcută cu imprimarea directă utilizând o imprimantă UV sau printr-o metodă care utilizează o folie dublu adezivă perfect transparentă. În cazul nostru, soluţia disponibilă este cea care utilizează folia dublu adezivă, printr-un proces care necesită o imprimantă cu cerneală pigment sau dye şi un laminator la rece care permite reglarea distanţei dintre role. În prima etapă, imaginea trebuie tipărită pe hârtie metalică RC sau pe hârtie sintetică PP metalică. După tipărire, print-ul se laminează cu folia transparentă dublu adezivă, iar în etapa a doua, se caşerează pe suprafaţa plexiglas-ului, utilizând cealaltă parte adezivă a foliei. În video-ul alăturat puteţi viziona întregul proces de personalizare.

Pentru informaţii actualizate cu cele mai recente tehnologii în domeniul producţiei de print şi personalizări

Pentru alegerea imprimantei, primul aspect care trebuie luat în calcul este tipul de cerneală, factor determinant pentru rezistenţa la decolorare. Decolorarea se produce sub acţiunea oxigenului şi a luminii din spectrul UV, astfel cernelurile care utilizează coloranţi dye se decolorează în câteva luni până la câţiva ani, în funcţie de mediul de păstrare al print-ului. În schimb, imaginile tipărite cu cerneluri pigment sunt garantate peste 100 de ani în condiţii de arhivare (în album) şi peste 30 de ani expuse la lumină. Mai multe informaţii necesare pentru alegerea imprimantei potrivite le puteţi găsi accesând acest link.

Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.