Plexiglas personalizat

Plexiglas-ul este un acrilic transparent care se comercializează sub formă de coală cu grosimi de la 1,5 mm până la 20 mm şi care poate fi utilizat în industria publicitară, în industria foto sau pentru producţia elementelor de design interior.

Personalizarea poate fi făcută cu o imprimantă UV care tipăreşte direct pe coala din plexiglas sau cu o imprimantă simplă printr-un procedeu care utilizează o folie dublu adezivă perfect transparentă.

Pentru industria foto vă punem la dispoziţie o soluţie pentru producţia de rame şi coperţi de album din plexiglas prin procedeul care utilizează folia dublu adezivă perfect transparentă.

Pentru transferul imaginii, pe lângă imprimantă, este necesar utilizarea unui laminator manual la rece cu distanţa dintre role reglabilă, care permite caşerarea foliilor adezive pe materiale rigide fără bule de aer. Pe scurt, după tipărirea imaginii pe hârtie metalică RC sau PP print-ul se caşerează pe folia transparentă dublu adezivă. În etapa a doua, utilizând un plexiglas ajutător, print-ul se caşerează pe coala din plexiglas cu cealaltă parte adezivă a foliei transparente.

La alegerea imprimantei primul aspect care trebuie luat în calcul este tipul de cerneală, factor determinant pentru rezistenţa print-ului la decolorare. Decolorarea se produce sub acţiunea oxigenului şi a luminii din spectrul UV, astfel cernelurile care utilizează coloranţi dye se decolorează în câteva luni până la câţiva ani, în funcţie de hârtia utilizată şi mediul de păstrare al print-ului. În schimb, imaginile tipărite cu cerneluri pigment pe hârtie profesională RC sunt garantate peste 100 de ani în condiţii de arhivare (în album) şi peste 30 de ani expuse la lumină. Informaţiile necesare pentru alegerea imprimantei potrivite le puteţi găsi accesând acest link.

Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.