Producţie produse magnetice

Producţia produselor magnetice personalizate în cadrul evenimentelor a devenit din ce în ce mai populară. Această tendință a transformat modul în care fotografii și organizatorii de evenimente își desfăşoară activitatea, transformând clipele surprinse cu apartul foto în suveniruri magnetice (mărturii) personalizate. Producția de produse magnetice personalizate este un proces accesibil, care oferă o modalitate simplă şi eficientă pentru mărirea portofoliului de produse, contribuind astfel la creşterea veniturilor. Soluția noastră vă oferă flexibilitatea de a produce suveniruri magnetice în serie sau unicat, care vă permite să răspundeți rapid și eficient la comenzi individuale sau la cereri personalizate, asigurându-vă că puteți acoperi nevoile diverse ale clienților, de la afaceri mari până la proiecte mici.

Un aspect esențial în producţia produselor magnetice este utilizarea unei imprimante care să permită tipărirea direct pe hârtie magnetică, oferind astfel posibilitatea de a personaliza produsele la o calitate excepţională şi cu un grad înalt de eficiență. În ceea ce privește tipul de cerneală, este esențial să luați în considerare rezistența la decolorare. Cernelurile cu coloranţi de tip dye pot oferi culori vibrante, dar print-ul se poate decolora în câteva luni expus la lumină. În contrast, cernelurile pigment oferă o durabilitate semnificativ mai mare, cu garanția că print-ul va rezista peste 30 de ani chiar și când este expus la lumină. Mai multe informaţii necesare pentru alegerea imprimantei potrivite le puteţi găsi accesând acest link.

Alternativ, pentru cei care au deja materiale printate sau alte produse pe care doresc să le transforme în produse magnetice, vă punem la dispoziţie o gamă foarte diversificată de folie magnetică adezivă sau neadezivă, la rolă sau la coală, cu grosimea de 0,2 mm, 0,3 mm, 0,4 mm, 0,5 mm, 0,7 mm sau 1 mm, inclusiv pastile magnetice adezive predecupate cu grosimea de 0,3 mm. 

Hârtia magnetică este realizată în departamentul nostru de producţie, utilizând o folie magentică confecţionată dintr-un cauciuc flexibil izotropic de culoare maro închis şi o hârtie profesională RC impermeabilă la contactul cu apa. Folia magnetică are în compoziţie o pudră magnetizată din stronţiu cu aderenţă la suprafeţe metalice din Fier şi derivate alte acestuia. Hârtia conţine un strat dintr-un polimer RC (resin coated) cu rolul de absorbţie a picăturilor de cerneală până la rezoluţia de 9600 dpi.

Concepută pentru a fi compatibilă cu majoritatea imprimantelor inkjet, indiferent dacă utilizează cerneală dye sau pigment, hârtia noastră magnetică este disponibilă într-o varietate mare de texturi (lucios, satin, cristal, raster și metalic), în două dimensiuni standard - A4 și 10x15 cm - și în două variante de grosimi, 1000 g/mp și 1300 g/mp.

Pentru informaţii actualizate cu cele mai recente tehnologii în domeniul producţiei de print şi personalizări

Folia magnetică adezivă este un cauciuc flexibil izotropic de culoare maro închis, care are în compoziţie o pudră magnetizată din stronţiu cu aderenţă la suprafeţe metalice din Fier şi derivate alte acestuia. Adezivul pe bază de apă aplicat pe folia magnetică este protejat cu o hârtie siliconată care se îndepărtează cu uşurinţă în procesul de producţie. Datorită flexibilității ridicate, folia se poate aplica pe orice suprafaţă plană sau curbată, iar decuparea se poate face foarte ușor cu foarfeca, cutter manual sau cutter digital. Folia magnetică adezivă se lipeşte pe materiale cu greutate medie, din hârtie, carton, ceramică, plută sau diverse mase plastice şi poate fi utilizată pentru aplicaţii nepermanente de interior sau exterior cum ar fi magneţi de frigider, etichete mobile pentru rafturi metalice, articole pentru decoraţiuni, sisteme de ghidare, afişaje pe termen scurt, reclame sau inscripţionări autovehicule şi în alte aplicaţii care necesită modificări periodice.

Pastilele magnetice adezive sunt confecţionate din folie magnetică adezivă de 0,3 mm grosime, predecupată până la hârtia de protecţie cu un cutter digital în departamentul nostru de producţie. Pastilele sunt disponibile în coli de 20 x 30 cm predecupate în forme dreptunghiulare, pătrate sau rotunde de diferite dimensiuni. Pastilele au o flexibilitate ridicată şi se pot aplica pe orice suprafaţă plană sau curbată cu greutate mică, din hârtie, carton, ceramică, plută sau diverse mase plastice. Pastilele pot fi utilizate pentru aplicaţii nepermanente de interior sau exterior cum ar fi magneţi de frigider, etichete mobile pentru rafturi metalice, articole pentru decoraţiuni, sisteme de ghidare, afişaje pe termen scurt şi în alte aplicaţii care necesită modificări periodice. 

Folia magnetică neadezivă este realizată dintr-un cauciuc flexibil izotropic de culoare maro închis, care include în compoziția sa o pudră magnetizată din stronţiu cu aderenţă la suprafeţe metalice din Fier şi alte aliaje alte acestuia. Această compoziție conferă foliei flexibilitate ridicată, permițându-i să se muleze pe suprafețe plane sau curbe şi să poată fi decupată uşor cu foarfeca, cutter manual sau cutter digital.

Pentru aplicarea foliei magnetice pe materiale care sunt în mod natural neadezive, recomandăm utilizarea unui adeziv pe bază de apă. Acesta trebuie să fie compatibil atât cu materialul suport, cât și cu cu folia magnetică însăși, asigurând o aderență durabilă și eficientă. Gama noastră de produse include de asemenea PVC dublu adeziv și folie dublu adezivă, materiale care în combinaţie cu folia magnetică neadezivă permit crearea de produse magnetice personalizate, adaptate nevoilor specifice.

Folia magnetică poate fi lipită pe materiale de greutate medie, din hârtie, carton, ceramică, plută sau diverse mase plastice şi poate fi utilizată pentru aplicaţii nepermanente de interior sau exterior cum ar fi magneţi de frigider, etichete mobile pentru rafturi metalice, articole pentru decoraţiuni, sisteme de ghidare, afişaje pe termen scurt, marcaje industriale, reclame sau inscripţionări autovehicule şi în alte aplicaţii.

Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.