Producţie produse magnetice

În ultimii ani, producţia produselor magnetice personalizate în cadrul evenimentelor a devenit din ce în ce mai populară. Fotografii şi organizatorii de evenimente oferă suveniruriri magnetice (mărturii) în cadrul acestor evenimente. Pentru producţia produselor magentice personalizate se poate utiliza hârtia magnetică inkjet, folia magentică adezivă sau pastilele magnetice.

Hârtia magnetică este confecţionată în departamentul nostru de producţie dintr-un cauciuc flexibil izotropic de culoare maro închis şi o hârtie profesională RC impermeabilă la contactul cu apa. Folia magnetică are în compoziţie o pudră magnetizată din stronţiu cu aderenţă la suprafeţe metalice din Fier şi derivate alte acestuia, iar hârtia conţine un strat dintr-un polimer RC (resin coated) cu rolul de absorbţie a picăturilor de cerneală până la rezoluţia de 9600 dpi. Compatibilă cu imprimantele inkjet care utilizează cerneala dye sau pigment, hârtia este disponibilă pe mai multe texturi (lucios, satin, cristal, raster şi metalic), la dimensiunile A4 şi 10x15, în cele două variante de grosimi, 1000 g/mp şi 1300 g/mp.

La alegerea imprimantei primul aspect care trebuie luat în calcul este tipul de cerneală, factor determinant pentru rezistenţa print-ului la decolorare. Decolorarea se produce sub acţiunea oxigenului şi a luminii din spectrul UV, astfel cernelurile care utilizează coloranţi dye se decolorează în câteva luni până la câţiva ani, în funcţie de hârtia utilizată şi mediul de păstrare al print-ului. În schimb, imaginile tipărite cu cerneluri pigment pe hârtie profesională RC sunt garantate peste 100 de ani în condiţii de arhivare (în album) şi peste 30 de ani expuse la lumină. Informaţiile necesare pentru alegerea imprimantei potrivite le puteţi găsi accesând acest link.

Folia magnetică adezivă este un cauciuc flexibil izotropic de culoare maro închis, care are în compoziţie o pudră magnetizată din stronţiu cu aderenţă la suprafeţe metalice din Fier şi derivate alte acestuia. Adezivul pe bază de apă aplicat pe folia magnetică este protejat cu o hârtie siliconată care se îndepărtează cu uşurinţă în procesul de producţie. Datorită flexibilității ridicate, folia se poate aplica pe orice suprafaţă plană sau curbată, iar decuparea se poate face foarte ușor cu foarfeca, cutter manual sau cutter digital. Folia magnetică adezivă se lipeşte pe materiale cu greutate medie, din hârtie, carton, ceramică, plută sau diverse mase plastice şi poate fi utilizată pentru aplicaţii nepermanente de interior sau exterior cum ar fi magneţi de frigider, etichete mobile pentru rafturi metalice, articole pentru decoraţiuni, sisteme de ghidare, afişaje pe termen scurt, reclame sau inscripţionări autovehicule şi în alte aplicaţii care necesită modificări periodice.

Pastilele magnetice adezive sunt confecţionate din folie magnetică adezivă de 0,3 mm grosime, predecupată până la hârtia de protecţie cu un cutter digital în departamentul nostru de producţie. Pastilele sunt disponibile în coli de 20 x 30 cm predecupate în forme dreptunghiulare, pătrate sau rotunde de diferite dimensiuni. Pastilele au o flexibilitate ridicată şi se pot aplica pe orice suprafaţă plană sau curbată cu greutate mică, din hârtie, carton, ceramică, plută sau diverse mase plastice. Pastilele pot fi utilizate pentru aplicaţii nepermanente de interior sau exterior cum ar fi magneţi de frigider, etichete mobile pentru rafturi metalice, articole pentru decoraţiuni, sisteme de ghidare, afişaje pe termen scurt şi în alte aplicaţii care necesită modificări periodice. 

Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.