Producţie produse magnetice

În ultimii ani, producţia de produse magnetice personalizate direct la eveniment a luat o amploare foarte mare. Fotografii şi organizatorii de evenimente oferă serviciul de producţie a suvenirurilor magnetice în cadrul evenimentelor.

Echipamentele pe care le găsiţi în oferta noastră pot acoperi cu succes producţia de produse magnetice personalizate.

PHOTOPrint-Lab sau imprimantele cu CISS de la Epson permit tipărirea direct pe hârtie magnetică fără să afecteze mecanismul de tragere al hârtiei. În cazul imprimantei Fuji Frontier-S DX100, după tipărirea imaginilor, este necesară lipirea printului pe folia magnetică adezivă.

De reţinut faptul că tipărirea cu imprimante care utilizează cerneală dye realizează print-uri care, expuse continuu la lumină, cum este cazul magneţilor de pe frigider, se decolorează în 2-3 luni. De aceea, vă recomandăm echipamente care utilizează cerneală pigment, garantându-vă astfel unui print care rezistă la decolorare.

Hârtia magnetică

Hârtia magnetică este produsă în cadrul departamentului nostru de producţie, cu echipamente automatizate, folosind hârtie foto AMDigital şi folie magnetică adezivă. În oferta noastră, veţi găsi hârtia magnetică în două variante de coating : profesional RC de 1000 g sau 1300 g şi economic CC de 690 g sau 1000 g. Disponibilă pe diverse texturi lucios, satin, metalic, raster, pânză, cristal şi 3D, hârtia magnetică poate fi achiziţionată la dimensiunea 10x15 - 10 coli sau la dimensiunea A4 - 5 coli.

Folie magnetică adezivă

Folia magnetică adezivă este un cauciuc flexibil izotropic cu proprietăţi magnetice. Adezivul pe bază de apă aplicat pe spatele foliei magnetice este protejat de o hârtie siliconată şi aderă la aproape orice suprafaţă. Pentru producţia de produse magentice vă punem la dispoziţie o gamă foarte largă de folii. În oferta noastră, găsiţi folie cu grosimea de : 0,3 mm - 0,5 mm - 0,7 mm - 1 mm - 2,3 mm, la coală pe dimensiunea 10x15 sau A4 şi la rolă pe lăţimea de 620 mm.

Soluţiile Noastre

Soluţii ideale pentru fotografii de eveniment, magazine foto, tipografii, centre de copiere şi magazine de personalizări.

Comandă liniştit!

Echipa noastră te va ajuta în rezolvarea oricărei probleme pe care ai putea să o întâmpini la instalare, configurare sau în timpul procesului de producţie.

Training inclus

Te instruim la fiecare produs achiziţionat, iar când ajungi acasă poţi începe producţia.

  • Suport tehnic
  • Asistenta remote (la distanţă)
  • Asistenţă telefonică
  • Training inclus
Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.