Banda dublu adeziva - PVC - 620 mm x...

Banda dublu adeziva - PVC - 620 mm x 30 m

ABDAP62030000
stoc epuizat
261,14 lei
cu TVA

Bandă dublu adezivă din pvc, lăţime rolă 620 mm, lungime rolă 30 m.

          

Bandă dublu adezivă

Banda dublu adezivă este un produs de înaltă calitate și performanță, proiectat pentru a oferi o aderență puternică și durabilă într-o varietate de aplicații. Fabricată din pvc, banda dublu adezivă poate fi tăiată prin utilizarea foarfecelor, a cuttere-lor sau predecupată în adâncime cu ajutorul unui cutter ploter. 

Adezivul pe bază de apă utilizat este protejat pe o parte cu o hârtie siliconată, care se îndepărtează cu uşurinţă în procesul de producţie şi care acționează ca strat de protecție împotriva oxidării adezivului, menținând adezivul într-o stare optimă pentru o foarte lungă perioadă de timp. Pe cealaltă parte, banda adezivă este protejată cu o folie PET, care se îndepărtează cu uşurinţă aplicând pe un colţ al foliei o bucată de scoth şi care prin tragere desprinde folia de pe banda adezivă. 

Banda dublu adezivă este ideală pentru fixarea cartoanelor și a altor materiale sintetice, în producţia albumelor foto, la ambalarea cadourilor, realizarea de colaje și proiecte de artizanat. De asemenea, se poate utiliza în birouri pentru lipirea afișelor, fixarea notițelor sau montarea documentelor.

Specificaţii tehnice

✔  Grosime pvc 80 microni

✔  Grosime adeziv ~20 microni

✔  Tip adeziv pe bază de apă

✔  Greutate hârtie de protecţie siliconată 60 g/mp

✔  Grosime folie PET de protecţie 40 microni

Fii primul care scrie un review.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumparat și:

Produs adaugat la favorite.
Produs adăugat în comparator

AMDigital utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.